Welkom bij Bitler!

R Calm Dimenhydrinate Comp 24

Meer Views

R Calm Dimenhydrinate Comp 24
€ 10,91
CNK: 2872216

Remgeld Verzekerde: € 10,91

Remgeld WIGW: € 10,91

APB Categorie: Specialiteit

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Bevat dimenhydrinaat voor snelle preventie & verlichting van nausea, braken & reisziekte
OF
Omschrijving

Gegevens

R Calm Dimenhydrinate is aangewezen voor :- De preventie en symptomatische behandeling van reisziekte bij kinderen en volwassenen. - De preventie en behandeling van misselijkheid en braken (behalve misselijkheid & braken die veroorzaakt worden door bepaalde geneesmiddelen voor de behandeling van kanker)

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Breedte 43 mm.
ATC-code R06AA02
Hoogte 98 mm.
Productkenmerk (PDF) Klik hier
Diepte 22 mm.
Beknopte bijsluiter Klik hier
Indicaties

Tegen misselijkheid en braken

Gebruik

Kinderen van 2 tot 8 jaar: ¼ tablet. Niet meer dan 1 tablet/24u - Kinderen van 8 tot 12 jaar: ½ tablet. Niet meer dan 2 tabletten per 24u - Volwassenen: 1 tablet. Niet meer dan 4 tabletten per 24uReisziekte: De tabletten moeten één uur voor vertrek worden toegediend. Tijdens de reis mag, indien nodig, om de 4u een nieuwe tablet worden ingenomen. Misselijkheid & braken: De tabletten moeten bij het begin van de symptomen worden toegediend. Indien nodig mag om de 4u een nieuwe tablet worden ingenomen. De tabletten moeten met een beetje water worden ingeslikt.

Samenstelling

50 mg dimenhydrinaat, lactosemonohydraat, maïszetmeel, gelatine, cellulose, talk, magnesiumstearaat.

Voorschrift Nee
APB Categorie Specialiteit
Contra Indicatie

Wanneer mag u dit middel niet gebruiken?- U bent allergisch voor dimenhydrinaat en/of voor difenhydramine of voor één van de andere stoffen die in dit geneesmiddel zitten. - Bij kinderen jonger dan 2 jaar (gevaar voor plots overlijden tijdens de slaap) - Als u glaucoom heeft - Als u last heeft van urineretentie (onvolledige blaaslediging) veroorzaakt door problemen aan de urinebuis of de prostaat - Als u allergisch bent voor antihistaminica.